Vælg den rigtige hoveddør – det betyder alverden for bygningen

17 august 2022 Camilla Sørensen

editorial

Når man skal have ny hoveddør, er der flere ting, man skal have in mente. Hvilken type hoveddør vil passe bedst til ens hus? Skal det være en yderdør eller en indvendig dør? Og hvor kan man købe den henne – i byggemarkedet eller på nettet?

I denne artikel giver vi et overblik over de forskellige ting, du skal tage stilling til, når du skal købe ny hoveddør.

Hvilken dør har du brug for?

Først og fremmest bør du naturligvis overveje designet på hoveddøren – det skal nemlig passe til resten af husets facade. Men derudover er det også en god idé at tænke på materialet, som døren er lavet af. Man kan fx vælge en trædør eller en dør i stål, men man skal også tage højde for vedligeholdelse af materialet.

dør

Nogle gange kan man finde den perfekte hoveddør i byggemarkedet, men hvis man søger noget helt specifikt, kan det være nødvendigt at finde en specialforretning eller bestille hos en dørproducent.

Hvor skal du købe den nye hoveddør?

Når man skal have ny hoveddør, er det nemmeste naturligvis at tage til et byggemarked og se på deres udvalg af døre. Her får man ofte en god rådgivning om valg af materialer og design, samt håndværkerhjælp til monteringen.

Men man kan også finde nye hoveddøre online, hvis man gerne vil have et stort udvalg at vælge imellem eller måske endda spare nogle penge. Her skal man dog sikre sig, at døren er godkendt i forhold til brand- og indbrudssikring samt lydisolering – dette kan nogle gange være svært at tjekke på nettet.

Ved du ikke, hvor du skal starte eller slutte, anbefaler vi, at du tager et kig på klarwindow.co.uk – her kan du nemlig selv designe din hoveddør. Så bliver den i hvert fald, som du drømmer om. God fornøjelse.

Flere Nyheder