Professionel reparation af badekar i København

17 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Der er mange fordele ved at have et badekar i egen bolig. Ud over det at man kan tage lange, varme karbade i stearinlysenes skær tjener et rummeligt badekar også mange andre praktiske formål.

Mange småbørns forældre sætter stor pris på at kunne bade deres børn i et badekar i stedet for at skulle nøjes med en balje i en snæver bruseniche. Og så kan badekarret bruges når store mængder tekstil skal sættes i blød.

Pas godt på dit badekar – det er guld værd for din bolig

Desværre bliver der længere og længere mellem huse og lejligheder med badekar i eget badeværelse. Mange bolig ejere har i løbet af de seneste årtier valg at skrotte det indbyggede badekar til fordel for en pladsbesparende og moderne bruseniche.

Det betyder at denne type bolig er i høj kurs på det danske boligmarked. Og for dig, som har et badekar stående i badeværelset, betyder det at du faktisk har et ganske godt trumf kort på hånden i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg af din bolig.

Du bør således passe godt på dit badekar – også selv om du ikke just er wellness typen og aldrig tager karbad. Du behøver ikke at fortvivle hvis badekarrets inderside er en mosaik af revner, ridser, skrammer og misfarvede plamager. Det kan nemlig med stor sandsynlighed blive rigtig flot igen. Og så kan dit badekar fortsat udgøre et aktiv for din bolig.

Hvordan sætter man et badekar i stand?

Renovering af badekar foregår ved en udskiftning af emaljen på karrets inderside. Denne proces er temmelig omstændelig og skal helst varetages af en professionel badekarsmaler. Til gengæld er det billigere end at skifte karret ud. Og dit gamle badekar kan faktisk komme til at stå som nyt.

Klik ind og læs mere om emaljering af badekar på https://www.emaljespecialisten.dk/badekar-reparation/.

Flere nyheder