Lad et kvindekrisecenter hjælpe dig og dine børn

02 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Ønsker du at bryde med din voldelige eller kontrollerende samlever? Så kan du få hjælp hos et kvindekrisecenter .

Hvilken hjælp kan jeg få på et kvindekrisecenter?

Et kvindekrisecenter kan først og fremmest hjælpe dig med at komme i sikkerhed når du flygter fra et voldeligt eller på anden måde giftigt forhold.

Uanset om du er direkte udsat for voldelige handlinger, eller om du lever under konstante trusler eller negativ social kontrol, kan du hos et kvindekrisecenter få husly og beskyttelse hele døgnet rundt. Du er altid velkommen på et kvindekrisecenter når du beslutter dig for at bryde ud af forholdet og forlade din voldelige, kontrollerende eller truende samlever.

Når du befinder dig på et kvindekrisecenter er du i sikkerhed, og vil kunne føle dig 100% tryg. Du vil kunne få mad og husly, og den rådgivning du har brug for når du gerne vil stå på egne ben.

kvindekrisecenter

For mange kvinder er det svært at forlade selv en voldelig ægtefælle eller kæreste på grund af en økonomisk afhængighed. Hos et kvindekrisecenter vil dygtige juridiske og økonomiske rådgivere samt socialrådgivere og sagsbehandlere kunne hjælpe dig med at overskue dine muligheder for boligsøgning, job og eventuelt uddannelse. Og du får selvfølgelig mulighed for at tale med professionelle psykologer eller terapeuter hvis du har været udsat for traumatiserende oplevelser.

Tag børnene med i sikkerhed på et kvindekrisecenter

Du behøver ikke at være nervøs for om du er nødt til at efterlade dine børn hos din samlever – en frygt som får mange kvinder til at afholde sig fra at bryde ud af et voldeligt forhold. Når du søger hjælp hos et kvindekrisecenter er dine børn selvfølgelig også velkomne. Børnene vil få samme beskyttelse som dig – og kan I ikke selv komme til centeret på egen hånd, vil der blive arrangeret afhentning på en adresse du selv vælger.

Find dit nærmeste kvindekrisecenter på Fyn hos ellestedet.com.

Flere Nyheder