Husblog guider dig imod vinterens udfordringer

08 januar 2021 admin

Kuldens udfordringer

En husblog er værd at give sig i kast med, hvis du har problemer eller udfordringer som husejer. Det er det, fordi andre husejere formegentlig døjer med de samme problemer, og du kan derfor ofte læse dig til, hvad du skal gøre ved situationen. 

Et eksempel på dette kan blandt andet være de udfordringer, der kan opstå, når temperaturerne falder og kulden ligger sig som et tungt slør over os alle. Der er nemlig ingen af os, der kan lide de kolde vintermåneder, og alting er bare nemmere om sommeren, hvor fuglene kvidrer og vejret er godt. 

Det betyder dog ikke, at du ikke bør tage dig af de udfordringer, som kulden fører med sig. Det kan for eksempel være at huske at skrabe sne, salte vejene eller noget helt trejde. Ja det kunne for eksempel være tilfrosne postkasser – for hvordan klarer man lige den?

Den gode guide til tilfrosne postkasser

Hvis din postkasse er blevet tilfrossen er den bedste idé, at lirke den op med en låsespray. Du kan også prøve at sprøjte låseolie ind i låsen, og så vil den formegentlig begynde at samarbejde med dig. Dog er det vigtigt, at du er tålmodig og gør det stille og roligt, for ikke at ødelægge låsen undervejs. 

Tilfrosne postkasser kan du også komme i forkøbet, ved at bruge låseolie 3-4 gange om året, som er med til at forebygge at frosten trækker ind og sætter sig fast. 

Du må for guds skyld aldrig putte hverken varmt vand eller prøve at puste ind i låsen. Det varme vand fryser bare til is, og gør det endnu sværere at få låsen op og din ånde, som du puster ind i postkassen bliver til kondensvand, som også bare ligger og gør det svært at få låsen op i sidste ende. 

Flere Nyheder