Gå ikke ned på bådudstyr – køb ind online

18 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du og familien blevet enige om at søsætte familiens båd og bruge sommeren på spændende togter og mindeværdige eventyr til søs? Så har I foretaget et fornuftigt valg. En bådferie er det oplagte alternativ til uinspirerende charter rejser, overfyldte campingpladser og et sommerhus som hurtigt bliver kedeligt.

Når I beslutter jer for at se Danmark fra søsiden, venter der jer hver eneste dag nye, spændende indtryk. I får mange flere muligheder med en båd end I gør på en konventionel ferie.

I kan vinke farvel til køre på motorveje og propfyldte fly. På det åbne vand sætter I selv kursen, og bestemmer selv om I vil ligge for kaj i en af de mange hyggelige havnebyer, eller om I foretrækker idyllen ved at kaste anker ud for en af de skønne danske badestrande.

bådudstyr

Ungerne er vilde med livet til søs – og hele familien kan se frem til timevis af solskin, frisk luft og fred for støj og stress.

Brug forsommeren på at gøre båden sejlklar

Før du kan lade familiens båd løbe af stablen, ligger der dog et stykke arbejde forude. Det er nemlig vigtigt at båden er i topform inden i stikker til søs. Det er så ærgerligt at skulle afbryde et weekend tog eller en ugelang bådferie fordi det ombord værende bådudstyr ikke er i orden. Og derfor bør du tjekke op på båden mens den ligger på land.

Først og fremmest bør du selvfølgelig gå skroget efter i sømmende efter lækager eller skrammer. Et tæt skrog er en vigtig forudsætning for en vellykket bådferie. Og i samme anledning kan du fjerne rurer, alger, skaller og snegle, som i løbet af den foregående sæson har fæstnet sig på bådens underside.

I forbindelse med klargøring af båd får du brug for det rete bådudstyr. Dette kan du finde billigt hos Marinelageret i Sønderborg – læs mere på marinelageret.dk.

Flere Nyheder