Find en altandør som matcher din altan

28 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Det er herligt at have en altan. Derfor bør du gøre dig umage når du skal vælge din altandør.

Hvad skal jeg overveje når jeg vælger altandør?

Når du står for at skulle udvælge den dør, som skal forbinde din altan med det tilhørende rum, bør du overveje flere forskellige faktorer. Du skal blandt andet tage stilling til hvor meget døren må fylde.

En dobbelt altandør er det oplagte valg hvis du kan undvære vægpladsen, og hvis din altan fylder tilstrækkeligt i bredden. Med en dobbelt altandør får du det optimale ud af din altan, og du vil samtidig langt bedre kunne udnytte den ekstra plads.

Du vil kunne lufte ud for fulde gardiner hele sommeren rundt hvor luften i stuer og værelser nærmest står stille. Det er bare at smække begge døre op på vid gab og lade den lune brise stryge igennem boligen.

image

Du vil kunne glædes over på den måde at invitere sommeren inden for, med alle dens lyde og dufte. Og i vinter halvåret, hvor lyset er mere sparsomt, vil du kunne få det optimale ud af de få solskins timer.

Vælg en glasindfattet altandør

Hvis du ikke har mulighed for at vælge en dobbelt altandør kan du med fordel vælge en enkeltfaget en af slagsen. Disse fås nemlig med glas indfatning fra top til bund. Du kan vælge om døren skal bestå af et, to eller flere vinduer. Og så vil du stadig kunne få masser af lys ind i din bolig.

Hvor kan jeg købe en god altandør?

Er du på udkig efter en ny altandør – for eksempel i forbindelse med renovering af altan eller opførelse af en helt ny – kan du finde hvad du søger hos Klarfönster. Klik ind og se det store udvalg af dobbelt og enkeltfagede altandøre på hjemmesiden Klarfonster.se

Flere nyheder